Barberroad

Frush the Barber

Of je nou houdt van chille praat of gewoon straight up dutch, Margelo aka Frush the Barber heeft het allemaal. Hij is half Nederlands, half Antilliaans en van jongs af aan al geïnteresseerd in het kappersvak. Hij wilde altijd al weten hoe je een sick fade kon zetten en toen hij zijn eerste Barber mes had, ging hij gelijk knippen. Eerst bij zijn maten als hobby, maar nu als zijn werk.

Het mooiste vindt Margelo aan zijn vak dat hij mensen weer fris kan maken. Voor hem is dat echte kunst. Tegelijkertijd wil hij dat zijn klanten het gevoel hebben dat ze bij hun beste vriend chille en dat ze een beetje kunnen lachen. Margelo wil zijn klanten een unieke ervaring geven, zodat zij altijd terug blijven komen bij hem voor een nieuwe knipbeurt.

Met zijn Antilliaanse roots brengt Margelo een unieke style en vibe in zijn knipwerk. Zijn klanten weten dat ze bij hem in goede handen zijn en dat hij altijd voor ze klaarstaat. Margelo gaat verder dan alleen haar knippen. Hij creëert een belevenis die zijn klanten nooit zullen vergeten. Hij is meer dan alleen een kapper. Hij is een maat voor het leven.

Frush the Barber - Barberroad