Barberroad

Cursussen

Barber Tanah van Barberroad heeft al enige ervaring in het geven van cursussen. Sinds 2019 biedt hij verschillende cursussen aan, waaronder de Dayclass, de Starterclass en de Masterclass, die specifiek zijn ontworpen voor leerlingen met verschillende niveaus van ervaring.

Dayclass

Barberroad’s Dayclass is perfect voor wie zich wil specialiseren in een specifiek kapsel. In deze kortere cursus wordt één kapsel uitgebreid uitgelegd en gedemonstreerd. Ideaal voor professionals die snel willen leren zonder zich te binden aan een langdurige cursus.

Starterclass

De Starterclass van Barberroad is speciaal ontworpen voor beginners zonder enige ervaring in het knippen. Deze cursus bestaat uit 21 lessen, waarbij de 21ste les een examen is. Het behandelt de basis van het herenvak en is gericht op het aanleren van essentiële vaardigheden aan beginners.

Masterclass

Barberroad’s Masterclass is speciaal voor heren en dames met enige ervaring in het knippen. Deze cursus is verdeeld over 7 lessen en behandelt de basis van het herenvak op een meer gevorderd niveau, geschikt voor leerlingen met al enige ervaring in het vak.

Voor meer gedetailleerde informatie over de lesstof en om je aan te melden voor een cursus, kun je een e-mail sturen naar info@barberroad.nl. Het team van Barberroad staat klaar om vragen te beantwoorden en je verder te informeren over de verschillende cursusmogelijkheden.

Kortom, Barber Tanah van Barberroad biedt zorgvuldig samengestelde cursussen aan, zoals de Starterclass voor beginners en de Masterclass voor leerlingen met ervaring, om hen te helpen hun vaardigheden in het herenvak te verbeteren. Neem contact op voor meer informatie en om je aan te melden voor een cursus die past bij jouw ervaringsniveau.